Δευτέρα 1 Αυγούστου 2011

Introduction to Progressive Rock

 Από τη φάση της Metal, όπου φόραγα το κλασικό τζιν με new balance αθλητικό από κάτω, βέβαια χωρίς μακρύ μαλλί ακόμα και σκουλαρίκια,  πήγα στη classic rock, μετά επηρεάστηκα αρκετά απο mtv καταλήγωντας στη grunge ,δοκίμασα alternative rock αλλά και electronic και πάει λέγοντας. Αφού τα χρόνια πέρασαν κατέληξα, όπως προείπα στο τρίτο μεγάλο έρωτα της ζωής μου .(τα άλλα δυο είναι η κοπέλα μου και η Παναθα για να μη ξεχνιόμαστε) το prog rock.
 Και ξεκινάμε κατευθείαν να μιλήσουμε για groups και favorites songs. Μετά λοιπόν τους θεούς pink floyd λατρεμένο μου group είναι οι camel,
κλασικό group βρετανικο κυρίως της Canterbury σκηνής, όπου το φλάουτο του Latimer αλλά και η κιθάρα, του θαρρείς οτί μιλάνε στη ψυχή σου. Όντας τρελός fan τους αποφάσισα να μυήσω και τη γυναίκα στη μουσική τους αφου δεν είναι από τα σκληροπυρηνικά συγκροτήματα αλλά από τα πολύ μελωδικά. 
 Έτσι λοιπόν αποφάσισα να δημιουργήσω ατμόσφαιρα για να μπορεί να αντιληφθεί τη μουσική τους. Πήραμε το αμάξι, αγοράσαμε αν θυμάμαι έξι κουτάκια μπύρες (ψιτ όταν πινεις δεν οδηγείς και καλά) και ανηφορίσαμε προς Πάρνηθα λίγο πριν το καζίνο με θέα όλη την Αθήνα. Έβαλα Snow Goose όλο το album που είναι πολύ μελωδικό, ανοίξαμε τις μπυρίτσες μας καπνίσαμε τα τσιγαράκια μας (ακόμα δε το είχα κόψει) και πραγματικά κάτι τέτοιες στιγμές δε θα τις άλλαζα με τίποτα στη ζωή μου! Απολαύστε το Ice σε live εκτέλεση ένα εκπληκτικό instrumental από το coming of age.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου