Τετάρτη 15 Ιουνίου 2022

Tips Για Online Ασφάλιση Αυτοκινήτου

Εάν ψάχνετε για 3μηνη, 6μηνη ή 12μηνη online ασφάλιση αυτοκινήτου πρέπει να είστε αρκετά προσεκτικοί με όσα σας τάζουν και να κάνετε μια πιο ενδελεχή διαδικτυακή και όχι μόνο, έρευνα. Η γνώμη φίλων και γνωστών είναι ίσως ο καλύτερος δείκτης για να διαπιστώσετε ποια εταιρεία και ποιο πακέτο ασφάλισης αυτοκινήτου σας ταιριάζουν. Σημαντικό κριτήριο αποτελούν και τα rewiews και βαθμολογίες των Online πελατών.  

Σε κάποιες πολύ σημαντικές εταιρείες θα βρείτε στη 12μηνη online ασφάλιση αυτοκινήτου προσφορές που συνήθως περιλαμβάνουν μια έκπτωση της τάξεως του 10-20%. 

Επιπλέον η διευκόλυνση πληρωμής με τη χρήση κάρτας παρέχεται σχεδόν από όλους τους μεγάλους ασφαλιστικούς ομίλους. Όταν ψάχνετε για online ασφάλιση αυτοκινήτου εκμεταλλευτείτε τα Online υπολογιστικά εργαλεία και δείτε ακριβώς πόσο θα σας κοστίσει η επόμενη ασφάλιση. 

Οι καλύψεις που σας παρέχει μια online ασφάλιση αυτοκινήτου είναι οι εξής: αστική ευθύνη, κάλυψη από ανασφάλιστο όχημα, κάλυψη για ολική ή μερική κλοπή, ίδιες ζημιές, καλύψεις ζημιών για θραύση κρυστάλλων ή φθορές από βανδαλισμούς, ακραία και έντονα φυσικά φαινόμενα, τρομοκρατικές ενέργειες, πυρκαγιά κλπ.λ Φυσικά μην παραλείψετε να σιγουρευτείτε ότι θα έχετε κάλυψη για οδική βοήθεια.

Τέλος, μην παραμείνετε μόνο στα έτοιμα προτεινόμενα πακέτα που θα βρείτε αν δεν σας ικανοποιούν πλήρως. Μπορείτε Online να διαμορφώσετε τη δική σας ασφάλιση αυτοκινήτου, σύμφωνα με τις ανάγκες σας αλλά και με τις δυνατότητες της τσέπης σας. 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου