Τετάρτη 17 Αυγούστου 2022

Δραστηριότες & Ξενοδοχεία Στο Πόρτο Χέλι

Μένοντας στα πορτο χελι ξενοδοχεια είναι αμέτρητες οι επιλογές με όσα μπορείτε να κάνετε και να απογειώσετε τις καλοκαιρινές διακοπές. Προγραμματίστε καθημερινά διαφορετικές μίνι εκδρομές και βόλτες και γεμίστε το χρόνο σας με όμορφες δραστηριότητες. 


Αρχικά μπορείτε από την εξωτερική πισίνα του πορτο χελι ξενοδοχεια να δείτε ένα μαγευτικό ηλιοβασίλεμα με θέα στις Σπέτσες από τον Άγιο Αιμιλιανό, το νοτιότερο ακρωτήρι της Αργολίδας. Το απόγευμα μπορείτε να επισκεφτείτε το αρχοντικό Κρανίδι, ένα πανέμορφο και γραφικό χωριό κοντά στα πορτο χελι ξενοδοχεια με ιδιαίτερη παραδοσιακή αρχιτεκτονική, κομψά πέτρινα νεοκλασικά, χτισμένο αμφιθεατρικά σε λόφους γεμάτους πεύκα. Αξίζει επίσης να επισκεφτείτε το ενδιαφέρον Λαογραφικό Μουσείο και τους τρεις ανακαινισμένους ανεμόμυλους με τις πολύχρωμες στέγες. 

Στην όμορφη Κοιλάδα, το παραδοσιακό ψαροχώρι θα γευτείτε τις πιο νόστιμες γαρίδες και καβουροκεφτέδες! 

Μια ξεχωριστή εκδρομή που θα σας μείνει αξέχαστη είναι στο ιστορικό σπήλαιο Φράγχθι, στα βόρεια του κόλπου της Κοιλάδας. Εκεί βρίσκεται ένα από τα σημαντικότερα σπήλαια της Ευρώπης καθώς ανακαλύφθηκε ο αρχαιότερος σκελετός προϊστορικού ανθρώπου στον ελληνικό χώρο, ηλικίας 10.000 - 8.000 ετών. 

Εάν διαθέτετε αρκετό χρόνο μην παραλείψετε να οργανώσετε μια ημερήσια απόδραση στα κοσμοπολίτικα και δημοφιλή νησιά της Ύδρας και των Σπετσών.

Στη γειτονική κοσμοπολίτικη Ερμιόνη θα νιώσετε σα να βρίσκεστε σε νησί και εκεί μπορείτε να βρείτε πολλά σουβενίρ και αναμνηστικά.

Τέλος αφιερώστε μισή μέρα σε ένα road trip και επισκεφτείτε την ανυπέρβλητη Επίδαυρο, το γραφικό Ναύπλιο ή τις ιστορικές Μυκήνες!

Το προσωπικό στα πορτο χελι ξενοδοχεια μπορεί να σας βοηθήσει να οργανώσετε το χρόνο σας και να σας δώσει όλες τις χρήσιμες πληροφορίες που χρειάζεστε!

Πηγή Εικόνας: https://www.flickr.com/photos/160866001@N07/48477163726



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου