Τετάρτη 4 Ιανουαρίου 2012

Happy new year !!!! Jethro Tull Christmas Album

Καλησπέρα και καλή χρονιά σε όλους και σε όλες. Εύχομαι τα καλύτερα για το 2012 με υγεία, ευτυχία και πολύ Rock μουσική. Πιστεύω να περάσατε όμορφα τις γιορτές με μπόλικη γαλοπούλα, να παίξατε κανένα χαρτάκι όπως 21, 31 , μπακαρά, poker, και να περάσετε ακόμα καλύτερα το 2012. Όπως μου είχε ευχηθεί κάποτε ένας φίλος και το προσαρμόζω για τώρα, τα καλύτερα του 2011 να είναι τα χειρότερα του 2012.

Επειδή όπως είχατε δει, έκανα ένα αφιέρωμα για τα top 20 αγαπημένα μου progressive songs με αποτέλεσμα να αφήσω να περάσουν έτσι οι γιορτές των Χριστουγέννων χωρίς να γράψω κάτι σχετικό.

Ήρθε η ώρα όμως να επανορθώσω με ένα άλμπουμ χριστουγεννιάτικο από τους Jethro Tull το οποίο κυκλοφόρησε η παρέα του Ian Anderson το Σεπτέμβρη του 2003 και αποτελεί ένα μωσαϊκό μουσικής από δικά τους κομμάτια και παραδοσιακά Χριστουγεννιάτικα τραγούδια. Το άλμπουμ ήταν ιδέα της δισκογραφικής Fuel 2000 που επικοινώνησε με τον Ian Anderson το 2002 για να κάνει ένα δίσκο με θέμα μόνο τα Χριστούγεννα. Ο Ian άλλο που δεν ήθελε και δέχτηκε, βρήκε λοιπόν  παλιά κομμάτια των Tull που δεν είχαν ολοκληρωθεί ποτέ καθώς και Χριστουγεννιάτικα κάλαντα και τα συνδύασε φτιάχνοντας ένα πολύ όμορφο Χριστουγεννιάτικο άλμπουμ.

Ας απολαύσουμε ένα κομμάτι....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου