Τετάρτη 2 Νοεμβρίου 2011

Pink Floyd Pulse

Απλά το καλύτερο live album όλων των εποχών. Μπορεί να υπερβάλω λίγο αλλά για μένα έτσι είναι τα πράγματα. Όταν κυκλοφόρησε το 1995 δεν ήταν και οι τέσσερις μαζί πια, αφού είχαν διαλυθεί από το 1985 που έφυγε ο Waters από το συγκρότημα. Το διπλό album ηχογραφήθηκε κατά τη διάρκεια του παγκόσμιου tour για το Division Bell το 1994 και το ένα cd αποτελείται από τη live εκτέλεση του Dark Side Of the Moon ενώ το δεύτερο cd έχει μία απο τις δύο καλύτερες εκτελέσεις του Comfortably Numb (η άλλη βρίσκεται στο live is there anybody out there) και τη καλύτερη του Shine on You Crazy Diamond από όσες έχω ακούσει.

Το 2006 κυκλοφόρησε και το DVD το οποίο για καλή μου τύχη, μου το έκανε δώρο το κολλητάρι με το mini cooper αφού είχε φροντίσει να το παραγγείλει από το internet πριν ακόμα κυκλοφορήσει στην Ελλάδα. Η χαρά μου εκείνη τη μέρα δε περιγράφεται και δε χρειάζεται να σας πω ότι το άκουσα τρεις φορές συνεχόμενες. Η έκδοση του DVD έχει υποστεί ψηφιακή επεξεργασία με αποτέλεσμα ο ήχος να μην έχει καμία σχέση με τη βιντεοκασέτα ενώ είναι ότι πιο κοντινό μπορείτε να ζήσετε με τους Pink χωρίς να είστε κυριολεκτικά σε συναυλία τους.

Όποιος σέβεται τον εαυτό του και έχει δημιουργήσει μια υποτυπώδη συλλογή είτε από albums είτε από DVD's δε νοείται να μην το έχει αποκτήσει, και αν δε το έχει κάνει τουλάχιστον οφείλει να το δει και να το ακούσει.

Πάρτε μια γεύση...


και

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου